Psykedelisk vejledning

Terapeutisk brug af psykedeliske stoffer som LSD, psilocybin og MDMA er et felt i rivende udvikling. Næsten månedligt kommer der nye resultater fra forskergrupper verden over, der tyder på, at disse stoffer i fremtiden bliver lægemidler igen.

Mange er interesserede i denne udvikling, og overvejer om disse stoffer kan afhjælpe eller lindre deres psykiske udfordringer. Og nogle overvejer også at opsøge en undergrundsterapeut, eller selv iværksætte behandling med eksempelvis microdosing.

Men forskningen kan være en jungle, at finde rundt i for såkaldte almindelige mennesker, og man kan nemt komme galt afsted.

Jeg har som led i mit forfatterskab og forskning, læst alt den videnskabelige litteratur omhandlende terapeutisk brug af psykedelika. Jeg er således en af de mennesker i Danmark, der ved absolut mest om dette felt.

Jeg tilbyder, at du kan købe min tid, og få en fagpersons perspektiv på dine overvejelser. Her kan vi tale om netop dig og din situation, og du kan få adgang til min specialviden.
Det koster 600 kr i timen. Kontakt mig på mail for denne service, og vi aftaler at mødes eller tale i telefon .

oh@oliverhovmand.dk