Bøger

Jeg har skrevet en række bøger om en række vidt forskellige emner. De handler alle om ting jeg har en stor interesse for, samt en stor viden omkring.

PSYKEDELISK MEDICIN
LSD, MDMA, ketamin og psilocybin er i dag illegale stoffer.
Men i 1960-erne og 1970-erne var de selv samme stoffer at betragte som medicin, og læger og psykoterapeuter brugte dem til at helbrede PTSD; depression og andre alvorlige psykiske lidelser.
Men som følge af krigen imod stoffer, blev denne gren af lægevidenskaben lukket ned.
I dag er vi ved starten af en ny psykedelisk renæssance, og forskere verden over forsker igen i disse stoffers terapeutiske potentiale.
PSYKEDELISK MEDICIN giver en introduktion til denne forskning, samt til stofgruppens sikkerhed og mangeartede virkninger.

Hvis du vil købe et eksemplar af Psykedelisk Medicin, kan den bestilles online eller i alle landets boghandlere. Eller du kan sende mig en mail og få den til en skarp pris.

JULEKALENDERNES HISTORIE

”Julekalendernes Historie” ønsker at tage dig ved hånden, og invitere dig på en rundtur i dine egne minder.
Her fortælles historien om julekalenderen – en unik skandinavisk genre, der siden 1962 har været fast inventar i den danske jul. En vigtig genre de store tv-stationer årligt dedikerer mange midler til, og som ofte er genstand for stor debat.
Genren har udviklet sig enormt siden dens debut. Bogen beskriver udvilklingen, og julekalenderen behandles som et historisk fænomen, hvor der dykkes ned i hvad skaberne af dem, har ønsket at fortælle om vores samfund og julen igennem tiderne.

Hvis du vil købe et eksemplar af “Julekalendernes Historie”, kan den bestilles online eller i alle landets boghandlere. Eller du kan sende mig en mail og få den til en skarp pris.

RETRO – Videospillenes Historie

I en tid hvor flere end nogenside spiller computerspil, og hvor branchen omsætter formere end filmbranchen, er det vigtigt at have en viden om, hvor videospillene kommer fra . RETRO fortæller historien om de digitale spil: Fra deres mekaniske forløbere i 1940’erne,til 1970’ernes arkadespil, og frem til nutidens spillekonsoller.
Det er en skabelsesberetning lavet i kærlighed til mediet.

Hvis du vil købe et eksemplar af “RETRO – Videospillenes Historie”, kan den bestilles online eller i alle landets boghandlere. Eller du kan sende mig en mail og få den til en skarp pris.